Kedves Érdeklődő!

Mint a főoldalon talán már olvastad, miután a kötelező orosz nyelv tanulása megszűnt, felismerve az angol és német nyelvek tanulása iránt mutatkozó óriási igényt, megalapítottuk a több mint 20 éve sikeresen működő nyelviskolánkat. Ha Te vagy valamely családtagod a kilencvenes évek elején a PIK-ben, a kilencvenes évek közepén a Zrínyi utcában, később a pestszentlőrinci MSZP épületében, a pestszentimrei Táncsics Mihály Általános Iskolában vagy az Ady Endre Általános Iskolában, majd később a Nagykőrösi úton tanfolyami formában tanultál angolul vagy németül, akkor nagy valószínűséggel mi tanítottunk Benneteket.

A helyszínek változtak, az értékek maradtak.

Ez a múltunk, amire büszkék vagyunk, hiszen jó érzés tudni, hogy már sok ezer tanítványunknak segítettünk. Sokak közülük ma már kollégák, és valamely általános iskolában vagy középiskolában hozzánk hasonlóan idegen nyelveket tanítanak.

A jelen az, hogy szerénytelenül állíthatjuk, Budapest egyik legjobb nyelviskoláját működtetjük, és az egyik legsikeresebb nyelviskolában tanítunk. (Sokat dolgoztunk azért, hogy így legyen.)

Küldetésnyilatkozatunkat az alább olvashatod:

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

A FAMILY NYELVISKOLA küldetése megmutatni tanulóinak, hogy a nyelvtanulás nem csak kihagyhatatlan dolog az életben, hanem egy csodálatos út is, melyet végigjárni érdemes, mert baráti közösségben történik, szép percekkel ajándékoz meg, örömöt szerez, és sikerélményt nyújt.

Iskolánk feladata, hogy felkeltse és fenntartsa a tanulóiban a nyelvtanulás iránti vágyat azáltal, hogy a tanuláshoz kellemes környezetet és megfelelő feltételeket teremt, nagyszerű közösségeket alakít ki, valamint gondosan megválasztott tananyaggal oktat ötvözve a hagyományos és a legújabb nyelvtanítási módszereket.

A FAMILY NYELVISKOLA feladata, hogy maximális felkészültséggel, szakmai tudással és szeretettel végigkísérje tanulóit a céljuk felé vezető úton, valamint elhitesse és megtapasztaltassa tanulóival, hogy maga az út (a nyelvtanulás) legalább annyira szép és értékes, mint a cél (a nyelvtudás).

Tanulóink teljes elégedettsége érdekében a FAMILY NYELVISKOLA gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló színvonalú nyelvoktatást nyújt elhivatottsággal, szívvel-lélekkel és szeretettel.

Geburth Ágnes                                                                                        Geburth Sándorné

                     Szakmai igazgató                                                                                              Ügyvezető