Kedves Érdeklődő!

Bár sok nyelviskola és nyelvtanulással kapcsolatos reklám azt sugallja, nincsenek csoda módszerek. :(

Sokféle nagyszerű módszer létezik, de ami nálam működik, az nem biztos, hogy nálad is beválik, és ami majd számodra a legjobb módszernek bizonyul, lehet, hogy rajtam nem sokat segít.

Négy idegen nyelvet tanultam, de én például nem tudok hallás után tanulni, egy külföldi tartózkodás rajtam, illetve a nyelvtudásomon semmit sem segít. Más pedig egy egy-két hetes nyaralás során nagyon sok mindent megtanul. Jó nekik!

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, és ezért mindenkinek más-más módszerre van szüksége.

Egy jó nyelviskola és egy jó nyelvtanár igyekszik gyorsan megismerni a tanítványait, és minden egyes tanítványát a tanuló korábbi nyelvtanulási tapasztalatai, sikerei vagy kudarcai, motivációi, általános és nyelvi képességei és szorgalma figyelembe vételével, egyénileg fejleszt.

A Family Nyelviskola tanárai a nyelvoktatásukat személyre szabják. Teszik ezt akkor is, ha csoportban tanulsz, és abban az esetben is, ha az egyéni tanulás mellett döntesz.

Tanáraink számos módszert elsajátítottak, de hogy a Te esetedben melyiket fogják alkalmazni, az csak egymás megismerése és a közös munka megkezdése után körvonalazódhat.

A cél, hogy megtanulj nyelveket tanulni, és félelemmentesen, bátran, levetkőzve a gátlásaidat, természetes módon kommunikálj az általad választott idegen nyelven.

Ha komolyan gondolod a nyelvtanulást, rendszeresen eljársz hozzánk, otthon foglalkozol azzal, amit tanultál, és elég kitartó vagy ahhoz, hogy célodat elérd, a Family Nyelviskola az egyik legjobb választás lehet a számodra.

Az egyénre szabott módszereknek és tananyagnak köszönhetően tanítványaink gyorsan fejlődnek, egyre biztosabban használják az általuk választott idegen nyelvet, és nyelvvizsgák alkalmával első próbálkozásra sikeresen vizsgáznak, és szép eredményeket érnek el.

 

FONTOS, HOGY TUDD:

A Family Nyelviskola nem kér Téged arra, hogy több hónapot előre kifizess, csakhogy mi jól járjunk. Talán a legelső nyelviskola voltunk, mely bevezette a havi díjas fizetést, vagyis nálunk minden hónap végén eldöntheted, hogy elégedett vagy-e magaddal és velünk, és az új hónapban csak akkor kell ismét velünk tanulnod, ha Te azt szeretnéd, mert teljes mértékben elégedett vagy.

  • Nem kell kényszerből “lejárnod” egy tanfolyamot csak azért, mert befizetted.
  • Nem dobsz ki egyetlen forintot sem.
  • Csak olyanokkal tanulsz együtt, akik Hozzád hasonlóan motiváltak és elégedettek.

Minden hónap végén értékelhetsz minket, értékelheted a fejlődésedet, és minden hónap végén szabadon dönthetsz, arról, hogy minőségi nyelvoktatásban részesültél-e, és érdemesek vagyunk-e a következő hónapban is a bizalmadra.

 

Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy célod eléréséig a Family nyelviskola boldog és elégedett tanulója legyél.